Dec 8, 2009, 12:38 PM

Вик 

  Poetry » Other
668 0 0

Последен стих,
последна рима,
за помощ вик
„Защо оставих хероина?”

Цигара догаря
до чаша с коняк,
искам да забравя
този живот и твоя смях.

Ангел прегръщам,
умирам от страх,
глава извръщам
и режа с замах.

Последен стих,
последна рима,
нечут е вик,
животът си замина.


© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??