Jun 8, 2007, 7:07 PM

вина ли имам? 

  Poetry
634 0 3
Вина ли имам за това, че те обичам,
че името ти денем и нощем изричам.
Виновна ли съм за това, моля те, кажи,
уморена съм от този свят, от лъжи...

Нима грехота е сълзи да лея,
нима илюзия е за теб да живея,
поне това, моля те, ми позволи,
болката в мен не спира да горчи.

Не мога да повярвам, че не ме обичаш вече,
че си с друга, че съм спомен далечен.
Не мога и не искам да приема,
че вече всичко минало е межу нас.

Ще копнея тайно нощем за твоите целувки,
за теб, за нас, за нашите прегръдки... твоите милувки,
тайно нощем сълза по сълза ще роня,
ще те обичам и докрай за тебе ще се боря!

Посветено на моята любов... по случай 2 години откакто го познавам

© Елен Ривес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??