Jul 27, 2012, 6:52 PM

Винаги 

  Poetry » Love
824 0 2

Винаги си ми разпалвал кладата.
Винаги си бил в душата ми отрова.
Винаги си ми рушал блокадата,
за да можеш да я сътвориш отново.

Винаги съм ти носила раните,
лазейки с теб по дъното.
Винаги съм ти държала дланите,
с тебе влизах в Отвъдното.

Винаги съм преживявала
всичките ти срещи и раздели.
Винаги съм премълчавала
бурите, душата ми обзели.

Винаги ще търся тебе в другите.
Винаги ще им крадеш от обичта ми.
Винаги ще бъда другаде,
ще деля сърцето от плътта ми.

Винаги от мене ще си тръгваш.
Винаги отново ще се връщаш.
Даже и сърцето ти ми да изтръгнеш - 
твоето сърце е мойто "вкъщи"!

© Ира Милова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??