Господи, защо не чу молбите ми?
Рики, папагалчето, е мъртво...
Пусти са без него дните,
без гласчето весело и звънко...
Рики, мъничък, така ми липсваш,
твоето другарче, Ани, също страда.
Толкова щастливи бяхме заедно,
всичко стана толкова внезапно...
Винаги ще те обичам, Рики!
Ще те помня, докато съм жива.
Мен дали ще спомня някой, мили,
с мъка, както тази е горчива?
© Наташа Биразова All rights reserved.
Поздравления!