Feb 11, 2009, 12:50 PM

Вино 

  Poetry
404 0 1

                            ВИНО

Гориш на сърцето в жаравата бяла.

Душата ти ранена аз ще целуна.

Шеметно ще галя снагата примряла.

… Със тебе ще пия виното лунно.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??