Apr 6, 2007, 5:29 PM

ВинО И сЪлзИ 

  Poetry
909 0 0
Ела да пием вино и сълзи -
В мрака нощта ни чака.
Ела с теб да полетим -
Искам любовен блясък...

Вечно ли ще чакаме сами?
Вечно ли ще роня аз сълзи?
Вечно ли луната сама ще стой?
Няма ли какво в този мрак да споделим?

Една лъжа, една измама...
Потъпкахме любов голяма.
Има, обаче, за нас надежда.
Недей така свенливо ме оглежда...

Вечно ли ще чакаме сами?
Вечно ли ще роня аз сълзи?
Вечно ли луната сама ще стой?
Няма ли какво в този мрак да споделим?

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??