Sep 24, 2007, 9:13 AM

виновна 

  Poetry
392 0 0
Виновна съм, че те обичам безкрайно много,
виновна съм, че позволих да си в сърцето ми,
виновна съм, че ти посветих живота си,
но с тези красиви очи, вина имаш и ти!

© Звезди Айдарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??