Jun 26, 2008, 3:37 PM

Виновна пред себе си 

  Poetry
601 0 3

Ти властваш над  мен,
ти ме подчиняваш.
Виновна съм единствено,
че ти позволявам.
Виновна, за това, че пак
греша във избора
и до мен се доближаваш.
Аз искам да бъда честна и невинна,
но ти предлагаш нещо друго.
Искам да да се променя, ,
но не по твоя начин.
Виновна съм, че допускам
твойте предложения  да
ме правят безсилна.
Виновна съм навеки!
Сложи ми Алената буква
на челото,
да знаят колко грешки правя.
Да са наясно, че и най-
чистите носят си петната!
Виновна за липсата на смелост,
търся път скучен, но спокоен! 
И пак криволича по наклони
със страх в душата си.
Дали ще оцелея!
Виновна съм, че позволявам
да ме нараняват,
виновна за  сълзите свои.
Главата свеждам,
но думичка не промълвявам
за едничката невинност.
И пак от нея се опиянявам!

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??