Nov 7, 2012, 10:59 PM

Виновни ли сме 

  Poetry » Love
541 0 0

Виновни ли сме двама,

че обичта ни веч я няма?

Аз съм влюбена във свободата,

а пък ти във рутината.

 

За тебе времето сега е спряло 

и да живееш в миналото искаш.

Аз раста, не ме вини за настроението вяло,

със нещастието си нима ще ме притискаш.

 

Ти търсиш море в бутилката събрано,

небето да напъхаш във кибритена кутия,

сърцето ми да бие не е спряло,

то просто няма нужда от килия.

 

Виновна ли съм, че не мога

да продължавам със лъжата,

че чувствата живеят във бърлога,

где от съюза ни и помен няма.

 

Обичах те, тогава и сега дори,

но моята любов не бъркай с навика, нали?!

Ти си част от мен, но и да боли,

ще тръгвам,

мойто щастие, мечти - вече не си ти.

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??