Jan 30, 2010, 4:58 PM

Вишнева обич 

  Poetry » Other
645 0 7

Вишнев цвят ще завали

във очите ми и ще премежи

погледа, с онова закачливо,

(сякаш снежно),

пощипване по страните...

Ще вървя, упорито напред.

И ще е без значение всяка крачка.

Нагоре. Или...

Може встрани, и защо не?!

Сега важното е да ходя...

За да стигна... до теб.

И ще вали вишнев цвят

във очите ми. И ще ухае

на вишнева пролет.

А по устните ми ще

лепне живителния сок

на ... твоята обич.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??