Apr 5, 2022, 1:58 PM

Витае дух... 

  Poetry » Love
240 1 5

Да бе дете. С очи искрящи.
Да светна в теб. С душа любяща.

 

Да беше цвят. И пролет чиста.
Да блеснеш в свят. С красиви мисли.

 

А ти си тук. Из тази къща.
Витае дух. И ме обгръща.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??