Oct 13, 2023, 11:29 AM

Вкусно изкушение 

  Poetry » Erotic, Humour
315 1 6
 

Целувка, гуш и топлинка
до мен, която ме разтапя.
Игри на лунна светлина,
сега ще те захапя...

Ммм, сладко, вкусно изкушение,
ох, порция-богатство...
Гладник съм, нямам миг търпение,
ти си кулинорно кралство...

Опитвам тук, а после там,
а ти, трапеза-пищна,
Обичаш много да те ям,
това добре го виждам...

А апетитът ми голям
расте, при всяка хапка -
Така си вкусна - ам, ам, ам,
навсякъде си сладка!

 

03.10.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??