May 30, 2013, 1:20 AM

Вкъщи 

  Poetry
483 0 1

 Грейва домът озарен

от усмихнати, топли очи.

Прибрахме се - миг подарен.

Нещо в сърцата блести.

Колко е мило, когато

прозорчето заради тебе свети.

Топлина, по-скъпа от злато,

на което не знаем цената.

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??