Dec 21, 2007, 5:57 PM

Влечуго 

  Poetry
554 0 6
Ще изпълзя от болната утроба
на столичния нощен водевил.
По кожата ми лудо ще се стича
неонов водопад безстрастна злоба.
Студено безразличен, но със стил,
с душата на поредното момиче
безсмислен флирт по навик ще започна.
Забавно ще ми бъде да размажа
в прегръдката от пръстени вербални
илюзията за нещо непорочно...
Единствено боклукът по паважа
ще прояви съчувствие реално.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??