Apr 1, 2008, 4:21 PM

Влюбен беше ти... 

  Poetry » Love
1202 0 3

Сладка болка беше ти...

Нереални бяха нашите мечти,

влюбени бяхме, нали?

А сега защо така реално боли?

 

Всичко бе така реално,

заедно бяхме, дори да бе скандално.

Влюбен беше ти,

нали така говореше ми с дни?

 

Всичко ли трябва да забравя

... как света си да оставя?

Накъде да продължа?

Как да забравя и да не изпитвам вина?

 

Още помня как бягаше все към мен,

за да си сигурен, че съм във твоя плен.

Влюбен беше ти...

но не във мен, а собствените си илюзии.

 

Сега обаче чувствата са други

и старата любов опитваш да върнеш с други думи.

Сега обаче и аз се промених,

и новия си свят във другиго открих!

 

Твоето сърце нека осъдено до живот

да копае своя вечен гроб!

То ще плаща вместо теб,

без да може дори да те кълне -

господаря, който от алчност всичко му отне!

 

Истински влюбен си сега!

Силно обичаш дори и болката...

Трудно ще признаеш, пред себе си и пред света,

че в море от хора плуваш, а си обречен на самота!

© Христина Леонска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истински влюбен си сега!

    Силно обичаш дори и болката...

    Трудно ще признаеш, пред себе си и пред света,

    че в море от хора плуваш, а си обречен на самота!
    Много е добро! Браво!!!
  • Има лек привкус на съзаклятничество... Щом си отново влюбена, просто гледай напред и го остави той да живее живота си както иска, а ти не трови душата си!
  • ..."Трудно ще признаеш, пред себе си и пред света,

    че в море от хора плуваш, а си обречен на самота!"

    !!!!! Много силно!

Random works
: ??:??