Aug 29, 2007, 11:05 AM

Влюбен глупак 

  Poetry
785 0 4
Затварям очи, шептя твойто име единствено!
Виждам твоя лик, ала отворя ли ги, теб те няма!
Как копнея за деня, в който пак ще си кажем
"Обичам те", жалко само сън е!

Дори да е сън, нека да се сбъдне.
Нека се окаже най-хубавият сън,
а защо и да не се превърне в реалност?
Ах, колко много го искам, чак сили нямам вече.

Всяка нощ твоят лик е пред мен,
всяка нощ твоето име бълнувам.
Всяка нощ събуждам се, крещейки,
а до мен в леглото е тъй празно!

Денят и нощта се преплитат,
аз не знам какво съм,
може би момче без сърце и душа,
а може би просто един влюбен глупак!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??