Oct 5, 2008, 12:21 PM

Влюбена 

  Poetry » Love
686 0 2

Нахлузвам маската на безразличие,
оцветих я с още житейски бои.
Сега се радвам на нейното величие,
сега вече съм щастлива дори!!

Отново съм влюбена във някой,
отново някого търся с очи....
И ето, Съдбата с поучителен глас
ми диктува: Не е за теб, разбери!!!

Не е за мен, но какво да направя,
дори каменна статуя да бъда сега,
пак ще се влюбвам, пак ще копнея.
Не съм от камък. Аз съм  Жена!!!

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Влюбвай се и копней!
    Сега ти е времето!
    И никога не слагай тази маска!
    Поздрави!
  • Пропито с една голяма истина-човекът не може да не обича и да остане студен като камък, дори да се прави на такъв. Поздрави и прегръдки!
Random works
: ??:??