Влюбена съм в твойта красота,
влюбена в очите и в чистата душа.
Сутрин да изляза,
да отида на брега
и със шепи пълни
да ограбя твойта самота.
Но ти суров и страшен
ставаш за едни,
щом горчив навлезеш в техните души.
И убиваш бавно
думите добри,
пълнейки очите
с горчивите сълзи.
Но обичам те такъв
суров и буен,
в себе си събираш
страх и радост.
Обичам те такъв,
какъвто си създаден,
живот красив
за някои,
за мен си празен.
© Галя Георгиева All rights reserved.
А стихотворението е хубаво! Поздрав от един човек, който е изживял и хубави и лоши моменти и сега пише за всички тях!
Дерзай момиче мило
и нека ти да си щастливо!