Apr 29, 2013, 5:56 PM

Влюбена жена 

  Poetry » Love
679 0 7

Тя е богата... Влюбена жена...
Събудена от чувствата си пролет.
Усмивката ù ражда небеса
и всеки миг я носи по-нагоре.

Тя грее като топъл, слънчев лъч,
косите ù разпалващо танцуват,
а булевардът затаява глъч -
мъжете, щом я видят, и не чуват...

В гърдите ù пулсира радостта,
със всяка фибра до живот се врича...
и знае, че го има на света
и мъжките му страсти с нея тичат...

Ще го заключи в своето сърце -
зад болката, страха от самотата,
а любовта е вярното ключе -
отключва, без да пита, то сърцата.


ekstasis

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??