Feb 2, 2008, 1:44 PM

Влюбена в Петък 

  Poetry » Other
674 0 5
Влюбена в Петък

Наранена Събота мълчи до безумие.
Скуката скубе мойте къдрици.
Отдавна ли вече не съм светица?
Луната се гърчи в неистово пълнолуние.

Червеният залез сърдито ме гледа.
Лъчи почти не докосват лицето ми.
Гордият петък открадна сърцето ми.
Кожата ми е като пясък бледа.

Ходи на пръсти... Внимание!
За малко наранената Събота да събудиш.
Ако без да искаш и в Неделя се влюбиш,
ще целунеш нейното страдание...

10:59
02.02.08г.

© Люляк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??