Знаеш ли, приятелю, обичам те...
Правилно си чул и грешка няма.
Нощем се сънувам в очите ти,
питам се с теб ли ще остана,
ако днес призная свойте чувства,
пазени с години тъй ревниво?
Сърцето прилича на пустош
и без теб кръвта му е горчива.
Знаеш ли, приятелю, обичам те
и целувки тайно ти изпращам,
а когато се гоним или тичаме,
си представям, че ме хващаш.
Питам се, дали ако узнаеш
за обичта ми крита досега,
чувствата си ще признаеш,
или и ти ще скриеш любовта!?
© Алекс Маринова All rights reserved.