Душата ми, умът ми и сърцето
откриха твойте качества безброй
във нашето единство, чрез което
сетихме в тишината тоз покой,
чрез който се пречистват греховете
с чувства, споделени и могъщи,
за да се проникне в световете
на събраните в любов, присъщи,
че на тях са удвоени сетивата
и честичко минават те през ада,
а там душата, сърцето и главата
не разрешават озареният да страда.
-Влюбените преживяват и сълзи,
щом допуснат мъката да пропълзи.
© Валери Рибаров All rights reserved.