Feb 25, 2007, 5:42 AM

Влюбено момче 

  Poetry
1161 0 2

Ставам сутрин с мисълта за теб,
излизам от къщи и отново мисля за теб,
не знам какво ми става,
но не мога да спра да мисля за теб.

Отивам в свободния с надеждата да те видя,
чакам с нетърпение нашите сбирки,
за да мога да те видя,
ох, любов, какво направи с мен.

За тебе мисля постоянно аз, любима,
но не мога да съм с теб,
защото не те заслужавам.

Обичам те, мила,искам те, мила
и тази мисъл ме убива.

© Радослав Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??