Feb 24, 2008, 1:55 PM

Влюбено слънце 

  Poetry » Love
885 0 10

ВЛЮБЕНО  СЛЪНЦЕ

 

Влюбено слънце,

бяла вълна.

Синя усмивка,

чайка сама.

Първа целувка,

първи мечти.

Лунна пътека

във две очи.

Песен без думи -

безгрижни дни.

Влюбено слънце,

къде си ти?

Чака те още

бяла вълна

с твоята чайка,

там, на брега...

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??