Jan 27, 2005, 12:37 AM

Влюбвам се (1) 

  Poetry
939 0 7


Сърчицето ми огледа се
в локвите на твоите очи.
Облачета оживели плувнаха.

Островче от нашите мечти
зачена се.

В тебе влюбвам се.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Влюбвам се ІІ

слънчице мое
светиш
светиш в сърчицето ми
изгрявам и аз
грейва лъч на личицето ти
затвори очи
затвори
(за да ме видиш)
отвори си душичката
отвори
(за да се влея в теб)
усещаш
усещаш пърхането на пеперудени крилца
(това съм аз)
настръхваш
настръхваш от наближаващия ураган
(в окото му сме двамата)

а сега виж две слънца на небето

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??