Mar 15, 2008, 9:19 AM

Влюбване 

  Poetry » Love
536 0 2

   Прегръдката, с която ме дари

през онзи хладен, летен ден

и днес в сърцето ми гори     

и всеки миг я изживявам.   

А целувките                           

за тях най-много ме боли… 

      Искам да върна времето назад,

              от сладостта им отново да опитвам.

           В гръдта ми ново чувство се роди,

             чието име на глас не смея да          

           изричам…                                             

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??