Jun 8, 2015, 12:41 AM

Вместо стих 

  Poetry
451 0 0

Аз ще бъда за тебе
тихата утрин на юли
в снежната нощ на декември,
на прага, когато се будим
и сънуваме в бъдеще време.

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??