ВНЕЗАПНО
Харесва ми да съм хлапак
на моите години.
За някои това е знак
на умствен недоимък.
Може и да е така,
но аз със бебешка лъжичка
обичам тортата да ям,
а черешката с – с ръчичка. –
Върха на сладоледа!
Харесва ми да съм хлапак,
макар и вече за последно...
Обичам те, а съм безумно сам...
© Ангел Веселинов All rights reserved.