Jun 19, 2008, 11:23 AM

Внимание с лютото! 

  Poetry » Humour
684 0 3
 

(Из "Дневникът на Вуте")

 

Не зная дали е било в Чили,

но хората решили

и направили подправка "Чили".

Чили не сгрешили

манджата ни като подлютили?!...

Но, сгреши ли човек на "Чили" с дозата

ще му излезнат хемороиди

и всички ще му се смеят на позата.

 

© Анна Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??