Aug 7, 2011, 10:50 PM

Внимавай! 

  Poetry
556 0 2

"Внимавай! Внимавай! Внимавай!",
той не спира да повтаря.
А запалил ми фитила...
Е, как да не се опаря?!?

"Навярно... може би... ще видим...
Пак ще говорим... не е невъзможно...
Не бързай! Чакай! Не бъди нетърпелива!"
Хей, what the fuck? Май стана сложно.

Тука има, тука няма.
Добре. Умееш я играта.
Ама докога бе, джанъм,
ще ми връткаш номера, а?

Няма време, сладък. Действай!
Искаш ли ме, ме вземи!
Стиска ли ти? Хайде, action!
Ха, тогаз внимавай ти!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??