Mar 26, 2007, 7:59 PM

Водка с лед 

  Poetry
765 0 3

Ако аз спра да дишам за теб,
ти недей да ме търсиш тогава.
Сложи си във водката лед
и пий цяла нощ до забрава.

Прелиствай всичките спомени,
изхвърляй всички мечти.
Всички пламъци, всичките огъни
в сърцето си ти потуши.

Разкажи на нощта за живота ни,
за топлите, слънчеви дни,
за дългите нощи, за пътя ни,
за любовта ни ти разкажи.

И аз ще възкръсна със изгрева,
родена от топли сълзи.
По тревата мокра и хлъзгава
ще видиш познати следи.

И недей да ме търсиш тогава...
Изпий си водката с лед
и пий, и пий до забрава
за нашето щастие с теб.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??