Oct 22, 2008, 11:20 PM

Водопад 

  Poetry
625 0 4

  Водопад

 

Водата пада нежна и прозрачна,

забързана към камения бряг.

Реката спира се за нови сили

в копнежа си за следващ водопад.

 

А слънцето усмихва се с магия

на пръските, отишли към брега.

В проблясъка на водната стихия

лъчите отразяват към света.

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??