Воин
Аз съм денят. Аз съм и нощта.
Див и яростен. Воин и пазител.
Воювам с дух, сърце и душа.
Насаме със съмненията и съвестта.
В жестока битка със себе си,
със страховете си, с егото си.
Приел болката. И сълзата.
Превърнал ги в сила.
Събирам светлина. И себе си.
И безвремие. И надежди.
Твърдо буково дърво.
Чворесто. И възлесто.
Огън. Вода. Воин.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.