ВОЙНА
Разгара на битката ме отведе,
там от де безмощен зове.
Той глава безчест си сведе,
готов в кал да истине и умре.
Титаните вкопани във земята
Носят със себе си края обещан
Със страх покваряват ти душата
И от фалшива мечта си обладан.
Ето идвам аз - предател,
изправен срещу богове.
На помощ на клет мечтател.
Загубилият всичко - да ги спре.
Копнеещ за пролята кръв
"Възмезидие" крещи...и пада пръв.
© Калоян Велинов All rights reserved.