Dec 4, 2006, 7:47 PM  

Война 

  Poetry
502 0 4

Дъжд дъжд капе

и плаче нощта.


Сълзи –  сълзи чисти

измиха праха,

на улици сиви,

на улици чужди –

мечтая за самодиви

и за време,

без нужди.

 

Нагон пак ме гони

и пъди съня.


Нерви опънати,

чакат деня.


Желание –

нощна птица на лов

за плячка.


Страдание –

зов,

играчка за хищника.


Риболов –

предсказание

за начинание,

успешно и вещо.


Проведено мероприятие –

без знание,

без съзнание.


Сън –

навън

война...


На чувствата

с реалността.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??