Врагът на моя враг ми е приятел.
Различно мислим, но еднакво лъжем.
Еднакво лъжем близки и познати-
Манипулираният винаги е длъжен…
Единствената истина в живота -
Противно на известното на всички-
Решиш ли в гръб да атакуваш с ножа,
откакто свят светува страдат близките.
Съдбата всъщност, знае две и двеста.
Търпението ползите не сбъдва.
Разрухата не винаги е честна,
а смачква този, който е на дъното.
Написано ли е - се появява…
Събитията бързат да се случат.
Това, което всеки заслужава,
врагът на моя враг ще го получи.
От Онзи, който всички наблюдава…
© Дочка Василева All rights reserved.