Jul 18, 2024, 10:33 PM

Врати и етажи 

  Poetry
123 1 3

                      Как ожоги на побелке, непонятны как и я…

                            Молчат Дома - ''Клетка''

 

Врати и етажи,
безконечни миражи:
Дълбоко в сърцето
с кристални сълзи на лицето,
тая един блок,
голям, сив и висок.

 

Врати и етажи,
безконечни миражи:
На кой етаж ме чакат?
Кой апартамент?
Изморих се да лутам,
Къде ще ми отворят, без да чукам?

© Алфард All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??