За къде си се разбързало
време мое, конете развързало?
Помисли си, моля, за мене!
Толкова неща неизживяни!
Толкова радости несъбрани!
Не смогвам мига да изживея!
Трябва да дишам! Да се смея!
Поспри се малко! Много моля!
Трябва себе си да изговоря!
Да оставя някаква следа!
Не искам полет! Искам да вървя!
На всеки миг искам да се насладя!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.