Ти ми казваш, че искаш
да станеш по-малко лош.
Ето мойта ръка.
Поеми я! Нека заедно преминем
през адските порти
и обършем всяка сълза.
Да превържем душите ранени
и на гладния хляб да дадем.
Да посеем доброта и утеха.
Сто слънца да разпръснем в простора
и с любовта ни в сърцата
да прегърнем целия свят.
Да тръгваме вече.
Напред!
Време за губене няма.
© Латинка-Златна All rights reserved.