Sep 17, 2013, 11:15 PM

Време за обичане 

  Poetry » Love
894 1 2

                                                                          "Аз назаем не съм те прегръщал

                                                                             и назаем не съм те мечтал..."

                                                                                                          Евтим Евтимов

 

 

 

Аз насън не съм те жадувал

и в просъница не съм те избрал,

във очите ти сини съм плувал,

котва хвърлял съм там премълчал.


Без мечти не съм те рисувал

и във стихове ваял дори,

тези устни със страст съм целувал

с този дъх що до днеска гори.


Ти ела във латинкова вечер,

на сърцето не казвай му - стоп!

Щом усети ръцете ти близо

мигновено се втурва в галоп.


Аз не съм делил те със никой

и на никой  не ще да те дам,

със усмивка ще кажа - обичам

и ще падна в краката ти сам!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??