Jul 7, 2009, 8:38 PM

Временно 

  Poetry
517 0 2
                       Ден минава,
                       скръб лежи
                       на пода -
                       сълзи и следи.
                       Тъмносиньо
                       през прозорец
                       вятър вее
                       и фучи.
                       Няма мисъл -
                       само аз.
                       И не виждам смисъл -
                       само страх!

© Нещичко Нещова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??