Mar 21, 2009, 2:53 PM

"Временно" 

  Poetry
499 0 3

"Временно"

С постоянство отлитат моментите,
на раздяла помахваш с ръка
и с усмивка, изпращаш целувките,
временно скрит в свойта тъга.
Подаряваш си истински мигове,
бездиханен, обвит в красота,
и в прегръдка се сливаш завинаги
носталгично, със свойта вина.
Обичал си, колко е хубаво
да си спомняш без болка това,
непотърсени чувства отминали
само спомен са, звук в тишина.
С очи непрогледнали търсиш,
с ръце студени се молиш,
с устни напукани шепнеш,
вратата е ред да затвориш...

© Дидо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??