Jan 2, 2020, 11:30 PM

Времето 

  Poetry
730 0 0

И пак със времето се гоним,
и пак си казваме -" Здравей",
и даже сълзи и да роним,
не чува думата - " Недей".

 

Неумолимо, безпощадно,
отнема своето от нас,
и никога не ляга гладно,
използва пълната си власт.

 

А ние щедро разпилени,
допускаме да повали,
минути щастие пленени,
даряваме години дни.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??