Jun 9, 2020, 7:41 AM

Времето ме дебне 

  Poetry » Phylosophy
533 0 0

Блещукащи скотоми* обозначават пътя на мисълта...
В опаковка от самота се припират спомени…
рохкава нежност отвъд формата на капризите…
слети пориви на отдаденост и чувствена забрава…
цветна траектория от съдбовни случайности…
страх от невъзможността да обичам отблизо…
Котешкият нокът на времето раздира
всички търсещи импулси и мигове на смирение...
И остава стремежът към всеопрощаваща любов…

 

                                          © Павлина Петрова

_________________________________________________________

* – блещукаща скотома – започва като точка от трептяща светлина по средата на зрителното поле. След това се разширява в една или повече трептящи дъги от бели или цветни примигващи светлини.

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??