Jun 10, 2022, 7:55 AM  

Все още 

  Poetry » Love
270 1 2

Магията на нощта ме завладява...

Тъгата на деня - унищожава.

Бавно и мъчително се нижат дните,

поддържат духа единствено мечтите.

 

С лилаво обагрям те в съня,

мисля си за твоята прокълната красота.

Искам към теб с криле необозрими аз да полетя,

от вкуса ти уникален пак да се опияня.

 

Помня как съдбата с теб ме срещна.

Предвеща ми тя любов гореща.

Гореща като пустинята Сахара,

поразяваща като арсенова отвара.

 

Погледът уж невинен щастие ли тук донесе?

За кратко сякаш най-чувственото издихание беше..

А после - лутане и часове в гняв и сълзи...

Не водеха вече към нищо криволичещите стълби.

 

Ала все още като екстаз се носи твоят аромат...

Внася успокоение и празник в моя свят.

Тялото се движи със съвършена лекота, присъща на особа от царска висота.

 

За теб бих пропиляла и малкото, което притежавам.

За тебе, принце! С теб чувството върховно пак да изживявам...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Veronika Mihova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нежност, вдъхновена от грубиян, хах... Благодаря за милите думи, Румен!
  • Много любовно, много нежно и лирично, и така фино еротично...
    Удоволствие е за четене!
Random works
: ??:??