Nov 13, 2022, 8:59 PM

Все още мисля за теб 

  Poetry » Love
189 0 0

Не си мисли, че съм те забравил,
просто се въздържам,
въздържам се да не превзема твоята реалност,
въздържам се  да не обсебя твоите мисли,
въздържам се да не открадна твоите устни,

 

все още мисля за теб и не знам как да направя,
да направя ли живота ти необикновен,
или да не изкривявам твоята реалност,

 

измъчва ме тъга и радост,
желания и въздържание,
страст и разум,

 

все още мисля как да ти причиня радости,
как да те докосна без да те открадна,
да погаля твоята романтична душа,
да я изгоря с думи и да я погася с устни,
и с нежност в моите прегръдки да се почувстваш като цвете...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??