Все още те обичам...
Все още те обичам,
в сърцето ми живееш ти.
Твоят образ все пред мен стои
и знай, че винаги обичан ще си.
Ако някой ден забравя хубавите дни,
знай, че всичко е загубено, уви!
Ако ти ме забравиш, знай, че
няма толкова да боли.
Не се забравя този плам в душата
и студ и мраз, и пек и зной не го мори.
Само сърцето страда, страда
от спомени, спомени скъпи
за отминалите, но щастливи дни!
Но аз пак ще те обичам и тази
любов в сърцето ще гори,
ще гори завинаги, та чак до сетния ми час!
© Мирослава Иванова All rights reserved.