26.07.2008 г., 21:15 ч.

Все още те обичам... 

  Поезия » Любовна
729 0 1

Все още те обичам...

Все още те обичам,

в сърцето ми живееш ти.

Твоят образ все пред мен стои

и знай, че винаги обичан ще си.

Ако някой ден забравя хубавите дни,

знай, че всичко е загубено, уви!

Ако ти ме забравиш, знай, че

няма толкова да боли.

Не се забравя този плам в душата

и студ и мраз, и пек и зной не го мори.

Само сърцето страда, страда

от спомени, спомени скъпи

за отминалите, но щастливи дни!

Но аз пак ще те обичам и тази

любов в сърцето ще гори,

ще гори завинаги, та чак до сетния ми час!

© Мирослава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • няма да е лошо, освен чувство, да се опиташ да сложиш тук-таме ритъм и рима, за да се нарече стихотворение.
Предложения
: ??:??