Feb 3, 2008, 5:30 PM

Все така ще те обичам 

  Poetry » Love
1389 0 9
Без да питам искаш ли ме още.
Без в мен да има капчица лъжа.
Без да търся чужда ласка нощем.
Без да моля за твоите слова.

Ще те потърся на лятото във зноя.
Ще те открия на зимата в студа.
Ще запозная аз света ти с моя.
Ще ти покажа блажена тишина.

Неусетно ще докоснеш рая.
Ще напуснеш свойта самота.
Ще се молиш да не дойде края.
Ще откриеш в мене красота.

И все така ще те обичам.
Все твойто име ще мълвя.
И все в любов ще ти се вричам.
Все до тебе ще вървя.


© Ивелина Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??