ВСЕКИ РЕД...
Завръщам се към онзи първи лист...
И се опитвам пак да го отворя.
Във него има много празноти...
И кратък ред, във който ти говориш...
Красивото се случи.
Но е факт –
на мен се падна дозата с горчиво...
Наясно съм – и в твойта няма мед...
Но моя “шейк” не искам да отпиваш.
Не те виня.
А онзи първи лист,
с затворени очи ще го отгърна.
И пръстчето ще бодна да кърви...
Там всеки ред с кръвта си ще изпълня
с
ОБИЧАМ ТЕ.
© Людмила Билярска All rights reserved.